Rólunk

Barvill Szerviz Kft.

A Barvill Szerviz 2002 évben kezdte meg tevékenységét.

Cégünk főtevékenysége a WILO és egyéb szivattyúk és egyéb villamos berendezések javítása, szervizelése, szivattyúk forgalmazása és üzembe helyezése.

Szivattyúzástechnika mellett forgalmazunk WILO-EMU, GRUNDFOS, FLYGT, PEDROLLO, ABS és egyéb szivattyúkat, és szivattyú alkatrészeket.

Szivattyúk kiválasztásával, üzemeltetésével kapcsolatban készséggel állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink részére az ország teljes területén.

Tevékenységi körünk

Főtevékenységünk WILO és egyéb szivattyúk és egyéb villamos berendezések javítása, szervizelése, szivattyúk forgalmazása és üzembe helyezése.
Új szolgáltatásként vállalunk lézeres tengely beállítást. Az általunk alkalmazott FIXTURLASER műszercsalád geometriai mérési feladatok (egyenesség, síklapúság, párhuzamosság, merőlegesség, egytengelyűség) elvégzésére tervezték.
Vállalunk továbbá elektromotorok tekercselését és különböző szivattyú típusok javítását. (Pedrollo, Grundfos, Flygt, ABS).

Szivattyúk forgalmazása

Lakossági és ipari szivattyúk forgalmazása, szaktanácsadással: WILO-EMU, GRUNDFOS , PEDROLLO; ABS, FLYGT.

Szivattyúk üzembe helyezése

Új szivattyúk (fűtési és hűtési, használati víz-keringető szivattyúk) helyszínen történő üzembe helyezése.

Szervizelés

Az üzembe helyezett szivattyúk időszerű átvizsgálása karbantartási keretszerződésen belül.

Munkatársaink

A Barvill-Szerviz Kft.-nél magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak, a vállalkozás alapítója és alkalmazottai többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt.

Baracskai Lajos

Ügyvezető

Baracskainé Petrovicz Szilvia

Ügyvezető

Honfi-Keleti Anita

Irodavezető

Szakmaiság - Elhivatottság - Minőség

Termékeinkra és szerviz munkánkra garanciát vállalunk!