Szolgáltatások

Ügyfeleinknek kínáljuk!

Egy termék élete igazán csak a megvásárlást követően kezdődik el. Nincs ez másként a szivattyúk terén sem. A megfelelő üzembehelyezést követően óriási jelentőségű, hogy megfelelő szakember gárda biztosítsa a szükséges karbantartásokat, javításokat. Mi itt a Barvill-nél ezt a területet kiemelt fontosságúnak érezzük. Az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

01.
Szivattyúk javítása

Garanciális időn belül és azon túli javítások. Szervizcsapatunk nagyfokú szakmai tapasztalattal és rutinnal látja el a szervizes feladatokat az ország egész területén.

02.
Lézeres beállítás

Gyártó gépek telepítési és üzemi paramétereinek precíziós beállítása, folyamatos ellenőrzése az általunk alkalmazott FIXTURLASER műszercsaláddal.

03.
Szivattyúk üzembe helyezése

Új szivattyúk helyszínen történő üzembe helyezése, tesztelése, próbaüzemeltetés.

04.
Szivattyúk karbantartása

Helyszíni javítások gyors határidővel, garanciális javítások, az üzembe helyezett szivattyúk időszerű precíz átvizsgálása.

Miért érdemes a Barvill-t választani?

A győri Barvill Szerviz Kft. küldetésének tekinti, hogy szakértelmével segítse és támogassa a tudatos, szakmailag átgondolt, minőségi szivattyúberuházást és a későbbi üzemeltetést.

Kiváló szaktudás

A szivattyúk javítása során évek alatt megszerzett szakmai tudás biztos alap a mindennapi munkánkban. Nem feledkezünk meg ugyanakkor a technikai újdonságokról sem, és az azzal járó szakmai személyi fejlesztésről sem.

ISO 9001 minősítés

A nemzetközi tanusítvány megléte garancia minden partnerünknek és vásárlónknak, hogy a legjobb minőségű szolgáltatásban részesül.

20 éves szakmai tapasztalat és gyakorlat

Az elmúlt 20 évben számos hazai és nemzetközi cégnek szállítottuk és szereltük be szivattyúinkat. A sok éves szakmai munka alatt széles körű tapasztalatra tett szert cégünk minden munkatársa.

Rugalmasság, precizitás

A felmerülő igényekre és problémákra igyekszünk gyorsan és minden igényt kielégítően reagálni. Jól felszerelt eszközparkunk és szervizkocsijaink az ország minden pontjára eljutnak.

Minősített szakszerviz

A WILO Magyarország Kft. hivatalos certifikátjával rendelkezünk mint kiválóra minősített szakszerviz és kereskedő partner.

Nemzetközi márkák és garancia

Az iparág csaknem minden márkája jelen van termékválasztékunkban: lakossági és ipari szivattyúk a WILO-EMU, GRUNDFOS , PEDROLLO, ABS, FLYGT cégektől.

Referenciáink

A Szakma kiemelt szervize!

Számos referenciacéget és kiemelkedő munkát tudunk felmutatni. Kérj ingyenes ajánlatot a szükséges munkára!