Termékeink

Szivattyúink minden célra!

Tekintsd meg termékválasztékunkat!  Felhasználási területenként és célok szerint 4 nagyobb kategóriába gyűjtöttük össze közel fél 100 termékünket. Válaszd ki a megfelelő területet és tekintsd meg a teljes termékválasztékot!

LAKOSSÁGI ÉS KÖZÜLETI CÉLKORA

Fűtés, klíma és hűtéstechnika

Minőségi fűtési szivattyúk lakások, házak és kisebb épületek kazánjaihoz és egyedi fűtési rendszereihez, továbbá épületek csendes üzemű, takarékos használati melegvíz (HMV) keringető szivattyúi.

KÖZMŰ CÉLKORA

Speciális alkalmazások

Speciális igényekre alkalmas ( áramláskeltés, lebegtetés, homogenizálás), valamint automatizált vízellátás biztosításához szükséges területek számára nélkülözhetetlen berendezések.

LAKOSSÁGI ÉS KÖZÜLETI CÉLKORA

Szennyezett víz és szennyvíz

Ház körüli szennyvíz szivattyúk, nagy szállítókapacitású és emelőmagasságú szennyvíz szivattyúk az ipar és a kommunális szolgáltatások részére.

LAKOSSÁGI ÉS KÖZÜLETI CÉLKORA

Vízellátás

Háztartások vízellátásához, esőztetéshez és öntözéshez, továbbá közüzemi vízhálózatból vagy tartályból magáncélú, kereskedelmi, ipari és kommunális alkalmazásokhoz (pl. lakó-, iroda- és közigazgatási épületek, szállodák, kórházak, kisipari és ipari üzemek, vízszolgáltatók) alkalmas szivattyúk.

Szakmaiság - Elhivatottság - Minőség

További kérdés esetén keress minket vagy kérd árajánlatunkat!